Klassiek ballet volwassenen

Beginnen met ballet

Bijbehorende foto voor activiteit Klassiek ballet volwassenen

De les Klassiek ballet basics is een instroomles waar je door middel van leuke en afwisselende oefeningen langzaam maar zeker de basistechniek onder de knie krijgt. In de les dansen we op mooie klassieke muziek.

Wat trek je aan? 

Tijdens de balletles draag je comfortabele danskleding en balletschoentjes met splitzolen, bij Flevo Dance Wear Den Haag weten ze precies welke je nodig hebt als je verteld dat je bij CKC & partners danst. 

Advanced

Je voorliefde voor klassiek ballet een nieuw leven inblazen? Samen met jouw kennis van klassiek ballet en mijn gedegen ervaring in de balletwereld creëren we een heerlijke balletles en maken een lang gekoesterde droom waar. Een balletles vol dansplezier op bekende balletmelodieën.

In de les werken we aan techniek aan de bar, verplaatsende combinaties in het midden met sprongen en pirouettes en tot slot over de diagonaal. Dat alles in de vorm van leuke afwisselende en uitdagende oefeningen. Er wordt veel aandacht besteed aan de juiste houding, de uitstraling en het dansgevoel. Het dansplezier staat natuurlijk voorop!

Voorstelling! 

Eén keer per jaar bestaat de mogelijkheid om met een dansvoorstelling in of buiten het CKC & partners gebouw mee te doen. Dit is niet verplicht want ik hou er rekening mee dat lang niet iedere volwassen leerling hier tijd voor wil of kan vrijmaken.


Bekijk de inschrijfopties
  • vanaf € 320 per jaar
  • € 32 per termijn - 10 termijnen
  • voor 21 jaar en ouder

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Docenten

Maak hieronder kennis met de docent