Klassiek ballet 55+

Een les voor de oudere jeugd ;)

Bijbehorende foto voor activiteit Klassiek ballet 55+

Tegenwoordig zijn we nog steeds jeugdig van geest en we willen zo veel mogelijk genieten van de dingen waar we vroeger geen tijd voor hadden. We willen vooral dingen doen waar we ons goed bij voelen. Alleen nu op zo’n manier dat het goed voor je is en je er echt van kan genieten en dat doen we in deze balletles!

Ieder op zijn niveau natuurlijk en vanuit het idee, het moet vooral goed voelen en leuk zijn. Leuk is het zeker, vinden de cursisten. 

Je balans en houding verbeteren en tegelijk je spieren versterken door heerlijk te dansen? In onze dansstudio’s doe je dit onder begeleiding van de klassiek geschoolde dansdocent, Nicole Sudibyo. In de les bouw je rustig op en begin je aan de bar. Je maakt vooral veel mooie, gracieuze bewegingen en doet rek- en strekoefeningen.

Danservaring is zeker niet nodig. Wel is er veel aandacht voor de houding en techniek en komen alle spieren aan bod. Ongeacht je niveau, je bent in goede handen. Na de les drinken we gezellig koffie of thee in de sfeervolle CKC-lounge. Aanmelden is het hele jaar mogelijk.

Proeflessen 
Er is 2x per seizoen de mogelijkheid een gratis proefles te volgen. Een 2e proefles kost € 10.
De proeflesmogelijkheden voor 2023/2024 zijn:

  • van 4 t/m 8 september 2023
  • van 8  t/m 12 januari 2024

Deze lessen zijn in het gebouw, maar ook via Zoom te volgen. We begeleiden je zonodig door het hele proces van installeren, aanmelden en inloggen van Zoom en testen van te voren even samen met je of alles in orde is.


Bekijk de inschrijfopties
  • € 410 per jaar
  • voor 55 jaar en ouder
  • tip: 20 % korting op een 2e les - € 10 korting als je in 1 keer betaalt

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Docenten

Maak hieronder kennis met de docent