Draagdoekdans

Samen met je kindje in de draagdoek ontspannen

Bijbehorende foto voor activiteit Draagdoekdans

Op zoek naar een leuke activiteit samen met je kindje? Dan ben je bij de les draagdoekdans aan het goede adres! Op opzwepende muziek lekker dansen, sámen met je kindje. Ook bied het een mooi moment om andere ouders te ontmoeten en tips en ervaringen uit te wisselen.

Danservaring of topconditie is geen vereiste om plezier te beleven aan draagdoekdans. Bij aanvang van de les leer je van de docent, die tevens kinderfysiotherapeut is, veilig en verantwoord een draagzak/ draagdoek gebruiken en tijdens de les is er altijd oog voor de fysieke belasting/ belastbaarheid van zowel ouder als kind.
Draagdoekdans draagt bij aan een hechtere band tussen de baby en ouder, de motorische ontwikkeling, ontspanning en evt. stimulatie van borstvoeding. Na 5 lessen beheers je de choreografie en nodige technieken om thuis toe te passen. Zo kun je lekker blijven dansen met je baby draagzak buiten de les.

De cursus bestaat uit 4 lessen en loopt het hele jaar door, wanneer je je aanmeld word er contact met je opgenomen over wanneer de eerstvolgende cursus begint. 

Geschikt voor kindjes vanaf 6 weken.


 


Bekijk de inschrijfopties
  • € 42,50 voor 4 lessen
  • voor mama's en papa's met kindjes vanaf 6 weken tot 2 jaar

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Docenten

Maak hieronder kennis met de docent