Miroslav Dimitrov Hadjistoianov

Miroslav heeft zijn sporen in de muziek al verdiend; In veel landen gaf hij acte-de-présence. Ook wist hij tal van prijzen in de wacht te slepen.
Na een jeugd vol gespecialiseerde muziekeducatie studeerde Miroslav als concertpianist in 1997 cum laude af met de hoogst mogelijke resultaten. Hierna kwam hij met een beurs voor bijzonder getalenteerde musici naar Nederland, waar hij aan het Koninklijk Conservatorium bij Geoffrey Madge zijn tweede fase diploma, ook cum laude, behaalde. Tijdens deze studie was hij ook gastdocent aan het Conservatorium en pianist bij het Nationaal Ballet.

Sinds 2001 is Miroslav Dimitrov pianist bij The S(w)inging Company en vanaf juli 2009 heeft hij ook de muzikale leiding op zich genomen. Door zijn enthousiasme en kennis heeft hij de kwaliteit van het koor op een steeds hoger peil weten te brengen. Miroslav begeleidt het koor tijdens repetities en natuurlijk ook bij optredens op de piano. Deze concertpianist zorgt ervoor dat de songs met zijn virtuoze pianospel een muzikale omlijsting krijgen en tot een fraai geheel worden samengesmolten.
 
Sinds 2020 is Miroslav tevens als piano-docent aangesloten bij CKC & partners.

Meer informatie over Miroslav is te lezen en te horen op zijn website www.dimitrov.nl