Terugblik cross-overvoorstelling

Op 11 november werd de familievoorstelling ‘Onder de Zeespiegel’ twee maal gespeeld in onze Theaterzaal voor een uitverkochte zaal. De voorstelling kwam tot leven door een samenwerking van enthousiaste en bevlogen leerlingen, docenten, partners en medewerkers van CKC & partners. Zij kropen onder andere in de huid van de verteller, verzorgden live muziek tijdens de voorstelling, maakten decorstukken, de kostuums en zorgden voor de technische hoogstandjes. Ook namen zij het script, de regie en alle hulp achter de schermen voor hun rekening.

Een bijzondere en zeer geslaagde samenwerking waar we heel trots op zijn!

De voorstelling speelde zich af diep in de oceaan, rondom het kleurrijke koraalrif. Hoog aan het grit hing de Octopus, als koningin van de zee. In haar ‘tentakels’ werd een spectaculaire trapeze act gedaan door cursisten van Circus Nevermind onder leiding van Quinten Kerkhof en Kelly de Vos. Daarnaast waren er ballopers als lantarenvissen en waren er ‘regenboogvissen’ die acrobatische toeren uithaalden.

Het afvalmonster was een prachtige en knappe creatie van cursisten Open Lab Junior, onder leiding van Rowan Bink en Aart Braun. Vier kinderen zaten in het monster en vielen ermee aan op de andere vissen. Fashiondesign docente Layla Kühnen maakte samen met haar cursisten de kostuums zoals fluorescerende kwallen, een stekelvis, een zwaardvis en een vampiervis. Elf cursisten speelden zelf mee in de voorstelling in deze kostuums.


Op het podium verzorgden de band ‘Overruled’, onder leiding van Ruben Welbedacht, en het Strijkorkest, onder leiding van Geneviève van Dijk, live muziek tijdens de scènes. Onze partner en hiphop docente Annalee Duppen vertolkte de rol van de enthousiaste verteller die alle scenes aan elkaar praatte en met de kinderen in de zaal naar oplossingen op zoek ging.
Onze alleskunner Peter Hogenboom maakte het decor voor deze scenes. Het script en regie waren in handen van Ellen Bavinck, onze Programmaregisseur voor Cultuur en Techniek op School. Onze administrateur Danielle Balk was verantwoordelijk voor de regie-assistentie.

Grote dank ook voor de prachtige fotografie door Gaby Kuipers/GEKfotografie, bekijk hieronder de beelden (swipe)

Terugblik cross-overvoorstelling