Scholenproject Healthy, Happy, Wonderful succesvol afgesloten

In samenwerking met Cultuur en Techniek op School hebben leerlingen van het eerste en tweede leerjaar van ONC Clauslaan flink kennis gemaakt met kunst en cultuur: maar liefst zes weken stonden in het teken van diverse workshops. In die workshops is toegewerkt naar een eindpresentatie in onze Theaterzaal en een grote expositie. 

Eindpresentatie
Dinsdag 27 februari ontvingen wij maar liefst 500 leerlingen van ONC Clauslaan voor hun eindpresentatie van het scholenproject Healthy Happy, Wonderful. In onze Theaterzaal konden leerlingen en hun ouders zien waar er de afgelopen weken aan gewerkt is. 

De afgelopen zes weken zijn de leerlingen bezig geweest met verschillende workshops. In ons gebouw werd de afgelopen weken flink gedanst (streetdance en hiphop), muziek gemaakt (djembé en zang), beeldende lessen gegeven (fashion design), theater- en presentatielessen gevolgd, circusacts geoefend en gingen leerlingen aan de slag met digitale techniek voor de kunsten met Soundscape in het Digital Art Lab. 

Expositie
Benieuwd wat de leerlingen allemaal gemaakt hebben? Kom kijken naar de expositie Healthy, Happy, Wonderful die nog de hele maand in ons pand te vinden is. 

In de expositie is al het werk te zien wat door de leerlingen in het CKC en bij het ONC gemaakt zijn in het kader van dit scholenproject, zoals: hoodies van mode, fotografie, schilderijen, diamond painting, accessoires handwerken (haken) en portretten van klei. 
 

Scholenproject Healthy, Happy, Wonderful succesvol afgesloten