Proef de creatieve sfeer bij de Grote Zomer Expo!

Het afgelopen jaar hebben onze cursisten prachtige kunstwerken gecreëerd en om iedereen de kans te geven om deze te bewonderen is de expositie geopend tot aan de Open Dag op 31 augustus (met uitzondering van 22 juli t/m 18 augustus vanwege de zomersluiting).

Door ons diverse aanbod van lessen en cursussen op het gebied van de beeldende kunst worden bij ons tal van kunstwerken gemaakt die het verdienen om buiten het atelier gezien te worden. Daarom organiseren we regelmatig exposities, soms in het klein en een aantal keer per jaar in het groot, zoals deze Grote Zomer Expo.

De expositie biedt een mooie inkijk in de diversiteit van disciplines, technieken en niveaus die te vinden zijn in ons Huis van de Amateurkunst. Van keramiek tot steenhouwen, van schilderkunst tot textiel, van edelsmeden tot glasbewerking en fotografie. Het tentoongestelde werk is afkomstig van cursisten van onze docenten Annelies de Graaf, Niels Jansen, Richard Brouwer, Andrzej Wawrzyniak, Ellen Houtman, Leen Kessels, Peter Waldman, Carola Puister, Martine Knoppert en Paulien Schipper.

De expositie is geopend door wethouder Marijke van der Meer en onze Artistiek Leider Natan Heikens. Tijdens de opening werd het publiek getrakteerd op livemuziek van het kwartet "El Fradisa", bestaande uit Frank Mink (basgitaar), Dick Linsen (tenorsaxofoon), Saskia Willems (altsaxofoon) en Eloy Wigman (sopraansaxofoon).

 

ZFM heeft tijdens de opening van de expositie een leuke videoreportage gemaakt, bekijk hem hier.


Bekijk hieronder de beelden van de opening.

 

Proef de creatieve sfeer bij de Grote Zomer Expo!