Ken jij ons Digital Art Lab al

Op de begane grond bij CKC & partners vind je het Digital Art Lab, vlakbij onze lounge. Loop je regelmatig langs die glazen deuren maar heb je eigenlijk geen idee wat er daar gebeurt? Of ken je het Digital Art Lab wel, maar weet je nog niet precies wat ze doen? Lees dan gauw verder! 

Het Digital Art Lab - R&D voor de kunsten én een open makerspace 
Het Digital Art Lab streeft twee zeer interessante doelstellingen na. Zo is het Digital Art Lab de Research & Development voor de kunsten. Dat wil zeggen; met hun kennis en expertise zijn ze er om de traditionele kunsten te verrijken, uit te dagen en te vernieuwen. Daarnaast biedt het Digital Art Lab een open makerspace voor creatievelingen! In ‘het lab’ vind je de ruimte, spullen en gelijkgestemden die jouw technische creativiteit vrij spel geven. 

Research & Development voor de kunsten 
Maar hoe ziet dat er dan uit? Denk aan de voorstelling ‘Erf de ogen’ waarin de harpen niet alleen muziek, maar ook prachtige kleuren produceerden. Maar ook dansers inscannen en dupliceren, zodat zij een duet met zichzelf kunnen dansen. Het Lab verrijkt diverse kunstdisciplines, waaronder: Audio, Video, Programmeren, Elektronica, Prototyping, Web, Games, Grafisch, Modeling, Fashion, Science en Narrative. Kortom; ze doen van alles! 

Ben jij een kunstenaar en op zoek naar nieuwe manieren om jouw kunst te verrijken? Ga vooral langs bij het Digital Art Lab. De Labfreaks gaan graag het gesprek met je aan om samen tot prachtige ideeën te komen. Ook hebben ze alles in huis zodat jij deze tot uitvoering brengt. 

Een open makerspace 
Het Digital Art Lab biedt fantastische faciliteiten ter beschikking aan technische creatievelingen. Om te experimenteren, te ontdekken en te leren. Een veilige omgeving om jouw technische creativiteit te uiten, alleen of samen. Er heerst een warme en ontspannen sfeer. Wees wel gewaarschuwd. Heb jij je draai gevonden? Dan is de kans groot dat je de komende jaren vaak en veel in het Lab zit. Wie weet ontwikkel jij je tot peer teacher, junior partner of zelfs ZZP’er. Fun fact; sommige voorgangers werden zelfs ingehuurd door het Lab. Dus ja, je kunt van je hobby je beroep maken. 

Ben jij als technische creatieveling op zoek naar gelijkgestemden? Heb jij fantastische ideeën die je graag wilt uitproberen? Ga dan op vrijdagmiddag tussen 13.00 en 18.00 gratis naar het Open Lab

Vooral een thuis 
Het Digital Art Lab is de plek waar creatieve denkers van de maatschappij worden opgeleid. De plek waar een innovatieve manier van denken wordt aangewakkerd. Toch voelt het voor de jongeren als veel meer dan dat. Voor Mika voelt het Lab ‘als tweede huis’ en Samantha ervaart het als een soort ‘escape’ van de buitenwereld, een plek waar ze al haar creativiteit kwijt kan. Een plek waar alles mogelijk is. Zo creëerde Riemer hier zelfs zijn eigen baan en denkt als strateeg volop mee in de ontwikkeling van het Lab. 

Nieuwsgierig geworden? Ontdek dan meer over het Lab.  

 

Ken jij ons Digital Art Lab al