Om lekker te kunnen dansen moet je de ruimte hebben. Gelukkig hebben we bij CKC & partners een behoorlijk aantal vierkante meters tot je beschikking in de dansstudio's. 

Er zijn vier dansstudio's, waarvan twee met naastgelegen kleedkamers met lockers. Daarnaast hebben we een musicalstudio en een tangostudio met houten vloer, perfect voor onder andere de Argentijnse tango en flamenco. De studio's hebben een goede ventilatie en airco en natuurlijk geluidssets. Die zijn eenvoudig te bedienen, je hoeft alleen maar in te pluggen en je kunt muziek draaien.

Alle dansstudio's zijn voorzien van spiegels en een verende vloer (de tangostudio niet, die heeft dus een houten vloer) en vrijwel alle studio's hebben een barre. 

De aanwezigheid van onze receptie en Lounge is voor jou en je cursisten of leerlingen extra fijn. Nieuwe leerlingen kunnen vragen stellen of wegwijs gemaakt worden, ouders en verzorgers wachten op een comfortabele plek tijdens de dansles en uiteraard kun je er na de les wat drinken in gezellige sfeer. Ook prettig: CKC & partners is makkelijk te bereiken met de auto en je kunt met een parkeerschijf 3 uur gratis parkeren.