We starten het nieuwe seizoen met een week vol kennismakingsworkshops, proeflessen en open repeities. Met als hoogtepunt en afsluiter de Open Dag op zaterdag 31 augustus! Hiphop, fashion, circus, musical, piano, ballet, drums, kinderkunst, gitaar, muziek op schoot, keramiek, zingen in een koor: voor elk wat wils.

 

Open Dag op zaterdag 31 augustus 2024 11:00 - 16:00 uur

Kom je ook langs op zaterdag 31 augustus tussen 11.00 – 16.00 uur? Er is van alles te doen en te beleven: volg een kennismakingsworkshop, woon een optreden of demonstratie bij, praat met de docenten, kom sfeer proeven en ontdek wat bij je past! Kortom, een gezellige dag met een groot podium en terras buiten, (kleinere) optredens in het gebouw en héél veel docenten en amateurverenigingen waar je mee kennis kunt maken!

Meld je hier aan voor die ene leuke workshop, sla je favoriete optredens op en stel je eigen programma samen


Heb je zin om als vrijwilliger mee te helpen met de Open Dag? Heel fijn natuurlijk! Meld je aan via dit mailadres.

Kennismakingsweek 26 - 30 augustus 2024

Tijdens de Kennismakingsweek van maandag 26 t/m vrijdag 30 augustus kun je uitgebreid komen proberen. Reserveer een of meerdere proeflessen, kom naar een open repetitie om kennis te maken met onze koren, ensembles en orkesten of doe een keertje mee tijdens een open atelier. Als je weet wat het beste bij je past dan kun je bij de meeste activiteiten direct die week daarop al starten!

Meld je hier aan voor een workshop tijdens onze Kennismakingsweek!

 

 

Nieuw programma seizoen 2024-2025

Ons nieuwe programma vind je uiteraard op onze website. Met weer veel muziek, dans, musical, beeldende kunst, nieuwe media en kunstgeschiedenis! Maar ook veel koren, orkesten, theater- en andere amateurverenigingen waar je je bij kunt aansluiten. Genoeg om te kiezen dus!

 

Bekijk hier het nieuwe seizoen!