Keyboard

Volg keyboard lessen en ‘tover’ allerlei geluiden uit je keyboard

Bijbehorende foto voor activiteit Keyboard

Een keyboard is een toetsinstrument met vele kanten. Je kunt er prachtige pianomuziek mee spelen of zelfs een heel orkest mee nabootsen! Dat kan omdat je allerlei geluiden uit het instrument kan 'toveren', opnemen en herhalen. Leer keyboard spelen met keyboardles van CKC & partners!

Onze keyboardles is een goede manier om snel keyboard te leren spelen. Of je nu volwassen bent of kind, CKC & partners is dé plek voor een cursus keyboard spelen in Zoetermeer. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor de diverse lessen en schrijf je direct in!

De basisvaardigheden die je leert tijdens keyboardles zijn in principe hetzelfde als voor piano spelen. Je kunt dus in feite piano leren spelen op een keyboard. Toch kiezen veel mensen uiteindelijk voor het keyboard. Onder andere doordat je met dit elektronische muziekinstrument veel andere instrumenten kunt imiteren. Ook kun je de muziek die je maakt opnemen en eventueel in een later stadium zelfs bewerken.

Ben je er nog niet zeker van of keyboard leren spelen iets voor jou is? Informeer eens naar de mogelijkheden voor een proefles of introductiecursus. De introductiecursus wordt gegeven door docent André Bil. Tijdens zijn keyboard lessen komen diverse muziekstijlen aan bod. Van popmuziek tot blues en van rock tot klassieke muziek.


Bekijk de inschrijfopties
  • vanaf € 534 per jaar
  • vanaf € 59,33 per termijn - 9 termijnen
  • voor 7 jaar en ouder
  • ZoetermeerPas

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Docenten

Maak hieronder kennis met de docent