Misschien ken je haar van de Art-Labs in de wijken, óf heb je haar samen met haar popgroep Adlicious in 2011 in X-factor gezien: onze zangdocent Shirley Spoor. Ze werkte zo'n 10 jaar geleden al eens bij ons en is sinds vorig jaar weer terug om lessen in het zingen van pop-, rock- en jazzmuziek te geven.

"Ik vind het leuk om er weer te zijn! En sinds een aantal maanden geef ik ook de Kids Popsong Club les", vertelt Shirley. De Kids Popsong Club is er voor jongens en meiden die het liefst de hele dag zingen en dansen op de leukste popliedjes. Het doet denken aan een soort Kinderen voor Kinderen-groep en is een hele leuke manier om wekelijks lekker met muziek, zang en optreden bezig te zijn. 

Door heel Nederland

Denk je 'zie ik daar Shirley nou?' dan zal het waarschijnlijk ook echt zo zijn. "Naast het lesgeven ben ik ook nog actief in het werkveld. Zo heb ik door heel Nederland shows als solo-artiest en speel ik met verschillende jazz/pop/reggae-formaties. Verder zit ik nog steeds in de popgroep Adlicious en doe ik een Donna Summer-theatertour", somt ze op.

Waar is het balletje begonnen met rollen? "Ik heb als kind op Jeugdtheater Hofplein gezeten en daar is het eigenlijk allemaal begonnen. De zangdocent pikte mij eruit en nam me soms mee naar optredens. Ik kreeg grotere rollen in theaterproducties, waardoor mijn liefde voor dit vak is gegroeid. Uiteindelijk heb ik op Codarts gestudeerd en mag nu veel mooie en leuke dingen doen."

Heb jij een kleine Kinderen voor Kinderen-popster thuis?

Meer informatie over of aanmelden voor de Kids Popsong Club