Op je twaalfde uitgenodigd worden door een dj om hem te helpen en sindsdien niet meer achter de draaitafel weg te krijgen. Dat is het verhaal van DJ Kumar. 

"Mijn liefde voor de muziek begon al vrij vroeg, ik denk toen ik een jaar of zes was", vertelt Kumar. "Maar behalve naar vele soorten muziek luisteren, deed ik er verder niets mee. Tot ik ongeveer een jaar of twaalf was en mijn zus een feest gaf met een dj en hij mij dus uitnodigde hem te helpen. Daar is mijn liefde voor het draaien geboren."

Kumar geeft nu dj-workshops bij CKC & partners. Je leert er echt draaien als een dj. Hoe werkt het? Hoe zorg je dat de mensen op de dansvloer een leuke tijd hebben en wat komt er nog meer bij kijken?

Het nieuwe uitgaan

Maar naast zijn werk voor CKC & partners doet Kumar nog veel meer. Natuurlijk kun je hem boeken als dj, maar hij houdt zich ook bezig met het nieuwe uitgaansconcept Blindnight. "Dit is uitgaan met puur de focus op de muziek, bijvoorbeeld door gebruik van brillen en geurmachines", legt hij uit. Zijn creativiteit kan hij kwijt als onderdeel van de groep 2Pepperz. Kumar: "We maken geen bepaalde stijl, maar maken en draaien gewoon wat we tof vinden."

Scherpzicht

Naast dit alles is Kumar betrokken bij Scherpzicht. "Hiermee laten we zien dat ondanks een beperking, in mijn geval is dat slechtziendheid, er veel meer mogelijk is dan veel mensen denken."

 

Wil jij antwoord op de vraag: hoe word ik dj? En ben je 8 jaar of ouder? Klik

Meer info over en aanmelden voor dj-lessen van Kumar