Orkest Collectief

Musiceren in Orkest Collectief, het kan!
Al een tijdje op zoek naar een orkest dat het best bij je past? Je investeert in je instrument, hebt al jaren les, oefent serieus en regelmatig. Dan is Orkest Collectief het all-round ensemble om je ervaring om te zetten in creativiteit, samen met gelijkgestemde musici gemotiveerd wekelijks werken aan nieuwe producties, concerten en inspirerende uitdagingen.

De bezetting van Orkest Collectief
Het orkest bestaat uit 3 secties. De houtblazers (hobo, (bas)klarinet, fagot, fluit/piccolo), het bigbanddeel bestaande uit een complete saxofoonsectie, trompetten, (bas)trombones, tuba/euphoniums, bastuba en een ritmesectie/combo met drums, percussie, piano, keyboard, gitaar en basgitaar. Een flexibele pool met zangers en zangeressen stelt ons in staat elk repertoire te brengen. Een lijst oproepmusici (b.v. harp) maakt het compleet.

Repertoire
De repertoireopbouw is veelzijdig met het accent op pop, musical, film en licht klassiek. Om arrangementen op maat te maken wordt gewerkt met eigen arrangeurs. In producties met andere instellingen wordt gezocht naar een volledig gezamenlijke programmering waarbij diverse muziekstijlen prima samengaan.

Kwaliteit en groei gaan samen
Met aparte sectie-repetities, zang- en band/combocoaching werken we aan het verhogen van de kwaliteit en het ontwikkelen van een eigen sound. Orkest Collectief wil jou als gevorderde musicus een creatief platform bieden.

CONTACTGEGEVENS
Elsemieke Visse +31 6 25223198
E-mail: info@orkestcollectief.nl
Website: www.orkestcollectief.nl

Orkest Collectief

Docenten