Dansschool Jeroen Haak

Dansles is voor iedereen, en iedereen kan het leren!

Wat te denken van de Jive, Foxtrot, Paso Doble en vergeet de Engelse Wals niet. Bewegen op muziek in een sfeervolle ambiance, met professionele begeleiding en op een mooie houten dansvloer. Onder de bezielende leiding van Jeroen Haak, FDO gediplomeerd dansleraar, krijgt u swingend de diverse dansen onder de knie.

Stijldansen is weer helemaal in opkomst, ook door de media wordt er steeds meer aandacht aan besteed. Het stijldansen wordt onderverdeeld in Ballroom en Latin. Dansen is meer dan bewegen op muziek. Het is een avondje uit, een sociaal en cultureel gebeuren, een kunstvorm, maar ook een topsport. Doelstelling is om tijdens de danslessen al deze facetten van dansen naar voren te laten komen, voor zowel jong als oud, alleenstaanden en partners, voor de wedstrijd danser of gewone cursist.

In de dansles staat plezier voorop, maar ook een gedegen technische basis, immers hoe beter de techniek hoe makkelijker het dansen zal zijn. Met veel structuur en geduld worden stap voor stap, op een ontspannen en gezellige manier de danslessen opgebouwd. De danslessen zijn toegankelijk voor alle niveaus en we beschikken over een ruim aanbod aan danslessen. Kortom dansles is voor iedereen en iedereen kan het leren. U komt toch ook gezellig dansen?

Wij hebben cursussen op alle niveaus en voor alle leeftijden!

  • Instromen is speciaal bedoeld voor mensen die in het verleden of recente verleden bij ons of bij een andere dansschool hebben gedanst en graag weer willen gaan beginnen met dansen. Instromen is bedoeld voor mensen die al iets meer ervaring hebben met stijldansen en het oude geleerde weer op willen halen, zonder weer helemaal opnieuw te moeten beginnen bij een beginners cursus. Instromen is bij ons het hele jaar mogelijk dus niet alleen aan het begin / start van de cursus. Om de meest geschikte cursus te kiezen kunt u een gratis en vrijblijvende proefles doen. Wij helpen u natuurlijk zoveel mogelijk om de voor u beste geschikte en meest passende cursus te vinden.
  • Proeflessen zijn op afspraak, maar de eerste van het seizoen is voor alle beginners. Dus meld u aan voor een proefles op vrijdag 15 september vanaf 19:00 uur. 
  • Voor wat meer persoonlijke aandacht, ter aanvulling van de clublessen of om in te halen, omdat u enkele lessen in de cursus heeft gemist, is het natuurlijk altijd mogelijk om privé lessen te boeken.
    Verder zijn privélessen natuurlijk buitengewoon geschikt voor, mensen die liever op eigen tempo les willen hebben, of voor een bijzondere persoonlijke doelstelling.
    Voordelen van privé les:

•             Meer persoonlijke aandacht
•             Lessen op eigen tempo
•             Puntjes op de i
•             Mooiere danshouding
•             Voor de wedstrijd danssport     
 

CONTACTGEGEVENS
Telefoon: 06-22321349
E-mail: dansen@telfort.nl
Website: www.dansschool-jeroenhaak.nl

 

Dansschool Jeroen Haak