The POPfactory gaat weer van start

Aanmelden kan tot 24 februari 2023

In The POPfactory krijgen ook dit jaar jonge muzikanten de kans om een band te vormen. In zes weken stomen professionele bandcoaches de deelnemers klaar voor een heus optreden voor publiek. Muzikanten vanaf 10 jaar die al enige ervaring hebben met het bespelen van een instrument of zang kunnen zich tot 24 februari 2023 aanmelden voor deze unieke ervaring. Schrijf je in op www.thepopfactory.nl

Het traject van The POPfactory
Na jouw inschrijving word je gematcht met de andere muzikanten op basis van niveau en muziekstijl en vorm je samen een band. Zes weken lang gaan jullie aan de slag met eigen gekozen muziek. De bandcoaches Vincent Zaalberg, Ruben Welbedacht, Marit van der Burcht en Julien Verveer geven wekelijks tips en adviezen uit hun eigen ervaring als bandlid. Daarnaast krijg je ook een LAB-sessie waarin jullie een moving poster animation leren maken, die je kunt gebruiken op de sociale media. Verder is er een workshop waarin je een audio-opname maakt in een echte studio setting. Als klap op de vuurpijl treden alle bands van The POPfactory op vrijdag 12 mei live op tijdens de Bandnight in onze Theaterzaal.

Samenwerking Zoetermeerse muziekscholen 
CKC & partners organiseert samen met Muziekschool De Brug, Muziekstudio Ligthart en Muziekschool Zoetermeer dit bijzondere traject. Het doel van The POPfactory is om jonge muzikanten aan elkaar te verbinden. Het biedt hen de kans om een volgende stap te zetten door een band te formeren en podiumervaring op te doen. Jonge Zoetermeerders komen zo in contact met andere muzikanten uit Zoetermeer om samen muziek te maken.


Schrijf je in

The POPfactory gaat weer van start