Showman Jovel neemt show op in Theaterzaal

Een Theaterzaal vol zebrapaden, magische verkeersborden en een echt verkeerslicht: dat is waar je mee te maken krijgt als Showman Jovel zijn Magic Traffic Show komt opnemen bij je.

Jovel, in het dagelijks leven bekend als Jori Veldhuizen, geeft normaal gesproken deze 'grappigste verkeersles ooit' op scholen in de aula of de gymzaal. Coronamaatregelen zorgden ervoor dat hij zijn Magic Traffic Show niet meer op de scholen zelf kan uitvoeren. 

Verkeersles op video

"Om toch te kunnen optreden voor de kinderen besloot ik de show op te nemen op video", vertelt Jori, "daarvoor nam ik contact op met CKC & partners." Wat Jori wilde, bleek mogelijk en zo speelde hij dus zijn show voor een lege Theaterzaal. Onze audiovisuele technici boden de nodige ondersteuning en zorgden voor beelden vanuit diverse camerastandpunten en video en audio van hoge kwaliteit. 

Interactief

Na twee keer de show volledig spelen was er voldoende materiaal om de video in elkaar te zetten. Inmiddels zijn de eerste scholen blij gemaakt met de virtuele versie van de Magic Traffic Show.

Jori: "Het leuke is dat de show meer is dan alleen een video. Het is interactief, de kinderen worden uitgedaagd mee te doen. En natuurlijk is er ook veel te lachen!"

Meer weten over het opnemen van shows, voorstellingen of andere producties bij CKC & partners? Neem contact op met ons Serviceteam op info@ckc-zoetermeer.nl of (079) 31 61 411.

Meer over Showman Jovel vind je op www.showman.nl
Over de Magic Traffic Show: www.showman.nl/voorstellingverkeer

Een preview van de show vind je hier: https://youtu.be/YKQo5ocmiZM

Fotografie door PhotograVera - Vera Weber
 

Showman Jovel neemt show op in Theaterzaal