Op zoek naar het Young Music Talent van Zoetermeer

Aanmelden kan tot 12 maart 2023

We gaan weer op zoek naar de nieuwste muzikale talenten van Zoetermeer! CKC & partners organiseert voor de vijfde keer Young Music Talent, de muziekwedstrijd voor soloartiesten, bands of ensembles. Beginners en gevorderden tot en met 21 jaar die in Zoetermeer wonen kunnen zich vanaf 10 januari tot 12 maart 2023 op www.youngmusictalent.nl inschrijven voor deze talentenjacht. 

Aanmelden
Van 10 januari tot 12 maart kun je je aanmelden voor Young Music Talent. De wedstrijd in ingedeeld in verschillende categorieën: solisten per leeftijd (tot en met 10 jaar, 11 – 16 jaar en 17 – 21 jaar) en ensembles en bandjes in de genres Klassieke muziek en Lichte muziek. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt als muzikant of op het podium; alle mogelijke talenten uit Zoetermeer zijn welkom.

De wedstrijd
De voorrondes vinden plaats op vrijdag 17 maart en zaterdag 18 maart bij CKC & partners. Tijdens de finales op vrijdag 14 april bepaalt de jury één winnaar per categorie. In 2019 is CKC & partners gestart met Young Music Talent, waarmee muzikaal talent in Zoetermeer wordt uitgedaagd en de kans krijgt om zich nog verder te ontwikkelen. Elk jaar geeft een vakkundige jury tips aan de auditanten en krijgen alle deelnemers een workshop ‘podiumpresentatie’ waarin ze werken aan hun podiumvaardigheden.

De prijzen
Met de steun van verschillende partners krijgen de winnaars van Young Music Talent passende prijzen. Deze zijn er speciaal op gericht om de muzikale ontwikkeling van alle deelnemers te stimuleren. Zo krijgen alle finalisten een professionele fotoshoot. Verder zijn er onder andere een opname in de geluidsstudio van CKC & partners, masterclasses door Codarts en een workshop bij het Residentie Orkest te winnen. 

Young Music Talent wordt georganiseerd door CKC & partners en wordt mede mogelijk gemaakt door het Residentie Orkest, Codarts Hogeschool voor de Kunsten Rotterdam en Vrienden van CKC. 
 

Op zoek naar het Young Music Talent van Zoetermeer