Nieuwe talenten voor ons Talententraject

Bij ons in huis en op de podia draait het om plezier en ontwikkeling van creativiteit en verbeelding op ieder niveau. Maar we worden ook heel warm van een intense passie gecombineerd met een opvallend talent. Als je talent samenvalt met je droom, willen wij helpen om die droom ook echt te bereiken. 

In het Talententraject geven wij leerlingen de kans het optimale uit hun talent te halen. Hoe? Door ze extra begeleiding, aanvullende lessen en/of extra lestijd te geven. 

Optreden hoort daar ook bij. Wij bieden aan onze talenten verschillende podia, zowel de verschillende podia van CKC & partners als daarbuiten. Deze extra begeleiding kunnen wij kosteloos aanbieden door onder andere de steun van 'De Vrienden van CKC & partners'. 

Wij zijn dan ook heel trots dat dit jaar 23 leerlingen deelnemen aan ons Talententraject. Deze leerlingen tussen de 9 en 18 jaar vertegenwoordigen brede disciplines in muziek (leerlingen viool, gitaar, piano, fluit, cello, basgitaar, harp en drums) en dans (moderne en klassieke dans).
 

Foto: Dansschool Dansis
 

Nieuwe talenten voor ons Talententraject