Han Eygenraam interim-directeur

Op 11 april is Han Eygenraam gestart als interim-directeur van CKC & partners. Hij was al eerder waarnemend directeur van CKC & partners tussen oktober 2021 en juli 2022. 

Het bestuur van CKC & partners benaderde hem nadat zij met de per 1 juli 2022 nieuw gestarte directeur Rianne Brouwers tot inzicht kwamen dat er onvoldoende basis was om door te gaan. Brouwers vertrok per 1 maart jl. Margriet Gersie, voorzitter van het bestuur: “Het bestuur is vol vertrouwen dat Han CKC & partners op de juiste koers zal houden, zowel intern als samen met de partners en andere culturele instellingen in Zoetermeer.”

Han Eygenraam kent de organisatie goed en is als ervaren bestuurder van culturele instellingen gewend aan het werken in een politiek-bestuurlijke omgeving. CKC & partners heeft in de afgelopen jaren van de gemeente Zoetermeer nieuwe opdrachten gekregen, zoals Wijck: samen cultuur maken in Zoetermeer. Onder zijn directie zal dit worden uitgebouwd. Hij zal zich verder richten op het op het stevig positioneren van CKC & partners als brede culturele instelling voor alle inwoners van Zoetermeer. 

Han Eygenraam interim-directeur