Exposities

Verander je perspectief op kunst

Neem jouw kunstwerk mee naar de nieuwe werkelijkheid

Een schilderij met een lege vissenkom verandert in een scène waarin de kat probeert de vis uit de kom te pakken. Er groeit ineens een bijzondere plant uit jouw keramische vaas. Word een digitale kunst ontwerper met augmented reality en steek jouw kunstwerk in een modern jasje.

Sinds 2018 vinden beginnende en professionele kunstenaars hun weg naar onze vernieuwde kunstgalerij. Naast de uitbreiding en mogelijkheden van onze exposities, kijken we ook naar nieuwe manieren om kunst tot leven te brengen of een digitale kunstcollectie te presenteren. Het Digital Art Lab werkt samen met (amateur)kunstenaars om te experimenteren in Augmented Reality. 

Augmented Reality stelt je in staat om de realiteit aan te vullen met virtuele objecten. Er komt als het ware een extra laag over de huidige omgeving of jouw kunstwerk heen. Dat kan een tekst zijn, een geanimeerd object of zelfs een geluid. Die extra informatie kun je bekijken via een specifiek beeldscherm. Augmented Reality is dus een hele innovatieve manier om iets extra’s aan je kunstwerk toe te voegen.

Wil jij graag experimenteren met Augmented Reailty op jouw kunstwerk? Onze digitale lab enthousiastelingen helpen je graag op weg!

Er zijn vier exposities per jaar. Wil je meer weten over de huidige expositie of een doorkijkje naar de volgende expositie, klik dan hier ⬇

Exposities

 

 

Exposities