Voorstelling "Erf de Ogen"

Op 14 en 15 mei smelten kunst en cultuur van alle generaties en disciplines samen tot één geheel tijdens de multidisciplinaire voorstelling ‘Erf de ogen’. In dit unieke stuk brengen diverse docenten en meer dan 50 cursisten van CKC & partners, hun passie voor kunst en cultuur samen. 

In de voorstelling zie je hoe harpen, jonge ballerina’s, een kleine bigband, een klassiek koor, theater én nieuwe technologieën samen één geheel vormen. De tekst ‘Kom terug’ van Spinvis sprak alle generaties aan en vormt daarom de leidraad voor dit stuk. Aan de hand van dit nummer stelde Ellen Bavinck de voorstelling samen en schreef het script. 

Kunst en cultuur door én voor iedereen
Een voorstelling met een unieke dynamiek die kenmerkend is voor de sfeer bij CKC & partners. Door letterlijk ruimte te bieden voor kunst en cultuur, ontstaat een culturele broedplaats waar door de korte lijnen nieuwe en bijzondere ontmoetingen ontstaan. Zoveel creatief talent onder een dak, daar komen alleen maar mooie dingen van! 

Het is onze missie om kunst en cultuur voor iedereen te maken. Deze voorstelling doet nóg meer dan dat; er wordt namelijk kunst en cultuur door én voor iedereen gemaakt. Een prachtige samenwerking tussen jong en oud, van alle generaties en disciplines binnen CKC & partners. Wij zijn trots! 

Een beleving voor jong en oud
Alle docenten en cursisten hopen dat de voorstelling voor jullie een ware beleving is en ruimte biedt voor associëren en interpreteren. Een unieke voorstelling volledig geschreven en gespeeld door deze docenten en cursisten van CKC & partners:
Ellen Bavinck (script en eindregie), Marjatta Fehres (organisatie), medewerkers van het Digital Art Lab, Vocapella o.l.v. Liselet van Gent, Phoenix o.l.v. Eloy Wigman, dansleerlingen Pas de Deux o.l.v. Ita de Hes, Harpcursisten o.l.v. Marjatta Fehres, Het Beeldenatelier en Kinderatelier o.l.v. Ingrid Rekers, Theaterjongeren o.l.v. Hendrik Vlug, Keynai Zantingh en Mika Hensing. 

Kom jij ook?
Er zijn twee voorstellingen in de Theaterzaal van CKC & partners: 

  • Zaterdag 14 mei 20.00 tot 21:30 uur
  • Zondag 15 mei 15.00 tot 16:30 uur
  • Tickets kosten € 6

 

Koop tickets
Voorstelling "Erf de Ogen"