Ingekleurde klei - in de voetsporen van 'Neriage'-specialisten

Laat je inspireren door de Japanse Neriage techniek

Bijbehorende foto voor activiteit Ingekleurde klei - in de voetsporen van 'Neriage'-specialisten

Stel je een koude winterdag voor, de lucht gevuld met de geur van verse sneeuw en de belofte van creatie. In ons professionele atelier vindt een magisch moment plaats tijdens onze keramiekworkshop "Neriage"
Een deelnemer, Saar, stapt binnen met twijfels en onzekerheid. Ze heeft nog nooit met klei gewerkt, maar het verlangen om iets moois te maken is sterker dan haar angst. Onder begeleiding begint ze met het mengen van verschillende kleilagen, een Japanse techniek die bekend staat als neriage. Terwijl ze de klei kneedt, ontdekt Saar haar verborgen talent voor het vormgeven van organische patronen en kleurcombinaties. Na uren van concentratie en plezier ontstaat een uniek keramiekstuk dat ze met trots voltooit. 

Deze workshop is een kans om je eigen magische moment te ervaren, waar creativiteit en voldoening samenkomen. Bij deze workshop leer je de fijne kneepjes van het mengen en combineren van verschillende kleisoorten om mooie patronen en texturen te creëren. Je wordt met plezier en geduld begeleid bij het kiezen van de juiste kleisoorten, het vormgeven en het glazuren van je kunstwerken. 


Bekijk de inschrijfopties
  • € 65 exclusief materiaal en bakken
  • voor beginners en gevorderden
  • voor 21 jaar en ouder

Inschrijfopties

Docenten