UITfestival Zoetermeer

UITfestival: Een maand vol cultuur

Bijbehorende foto voor activiteit UITfestival Zoetermeer

Het UITfestival prikkelt en verrast je, een hele maand lang! Weer genieten in het theater, een cabaretvoorstelling bekijken in de wijk, samen werken aan een kunstwerk in je straat of verrast worden door een van de pop-up optredens in het Stadshart.
En dat is voor het grootste gedeelte gratis!

Kunst en cultuur voor iedereen in de stad, we gaan de uitdaging aan. Of je nu gebruikmaakt van die immense korting om een volledige voorstelling in het Stadstheater bij te wonen of een minuutje blijft staan genieten bij het pop-up optreden in het Stadshart.

Het UITfestival is altijd dichtbij, er zijn activiteiten verspreid over de hele stad en zelfs gewoon buiten op straat, bij jou in de wijk. Breng je klapstoel maar mee!

Bekijk het hele programma op www.uitfestivalzoetermeer.nl

Volg UITfestival Zoetermeer op Facebook en/of Instagram voor bevestigde optredens, tipjes van de sluier en vlogs van Demi & Quinten!

Hieronder staat inschrijfopties en een link naar een aanmeldformulier. Je hoeft je niet aan te melden voor het UITfestival Zoetermeer. Het formulier en de link zijn onnodig, maar het weghalen is een technische uitdaging. We zijn op zoek naar de oplossing :)

 

 


Bekijk de inschrijfopties
  • gratis
  • meer dan 40 activiteiten, optredens en workshops door het culturele veld
  • UITfestival-maand van 5 september tot en met 4 oktober

Volg het UITfestival Zoetermeer

Op Facebook en Instagram

Voor de hele stad

In het Stadshart en in de wijken