UITfestival 2021

Van 10 - 19 september feest vieren door heel Zoetermeer

Bijbehorende foto voor activiteit UITfestival 2021

Van 10 tot en met 19 september viert Zoetermeer de start van het nieuwe culturele seizoen met het UITfestival. Tijdens het festival maken Zoetermeerders laagdrempelig kennis met het rijke culturele aanbod van de stad. Ook krijg je alvast een voorproefje van de kunst- en cultuuractiviteiten van het komende seizoen. 

Zo verschillend, maar toch één 

Het UITfestival Zoetermeer is het resultaat van een prachtige samenwerking tussen verschillende culturele instellingen, verenigingen en professionele makers. Allemaal zo verschillend, maar de gedeelde passie voor kunst en cultuur is de factor die hen verbindt. De krachten en creativiteit worden gebundeld en zo ontstaat er een divers cultureel programma voor het UITfestival. 

Een divers en laagdrempelig programma

Het programma van het UITfestival is net zo divers als de professionele makers en het Zoetermeers talent die eraan meedoen. Tijdens het festival is er cabaret, muziek van zowel grote (brass)bands en artiesten als kleine optredens van solisten, dansvoorstellingen en -workshops, straatfotografie, knutsel- en kookactiviteiten, ontspanning op de yogamat, verhalen vertellen en nog  heel veel meer. Of je nu actief of liever passief van kunst geniet, je bent van harte welkom.

Vier je met ons mee? 

Ook wij zijn onderdeel van het UITfestival 2021 en wij maken er een feestje van! En feest vier je niet alleen, dus kom jij ook? 

Bekijk hier het programma van het UITfestival en volg ons op Instagram en Facebook zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste nieuwtjes.

Goed om te weten: bij alle activiteiten is naleving van de corona-maatregelen gewaarborgd. Iedereen kan dus veilig deelnemen aan het programma van het UITfestival. 
 


  • gratis of tegen sterk gereduceerd tarief
  • 10 dagen lang feest
  • voor alle leeftijden

UITfestival 2021

Zien we je daar?