Leer verhalen vertellen

Breng je luisteraars in vervoering

Bijbehorende foto voor activiteit Leer verhalen vertellen

Wil je mooie verhalen vertellen aan je neefjes of nichtjes? Aan kinderen op school, in de kerk of bij de scouting? Of heb jij altijd de bibbers als je op je werk een presentatie voor collega’s of zakenrelaties moet geven? Creatief verhalen vertellen zit in ons allemaal.

Onze voorouders luisterden al graag naar een verhalenverteller bij het kampvuur. En wie is er als kind nou niet gegrepen door een spannend verhaal? Jij kan ook leren verhalen vertellen. Na deze workshop verhalen vertellen ben jij in staat om je publiek (jong of oud) van het begin tot het eind te boeien!

In deze cursus verhalen vertellen werken we aan een aantal basistechnieken. Hoe je een verhaal structuur geeft bijvoorbeeld. En hoe je karakters en locaties zo kunt beschrijven dat ze tot leven komen. Hoe je een verhaal grappig maakt, of juist spannend. En vooral ook hoe je contact legt met je luisteraars en ze mee neemt in jouw verhaal met niets anders dan je stem en je mimiek.

Afhankelijk van de groep leggen we ook een linkje naar zakelijk vertellen. Dit is een cursus van 5 avonden, met daarna ook de mogelijkheid je verhaal voor een echt publiek te vertellen. Dus wil jij een rasechte verhalenverteller worden? Kom dan naar deze basiscursus verhalen vertellen!


Bekijk de inschrijfopties
  • vanaf € 170 voor 5 lessen
  • vanaf 18 jaar
  • ook voor beter zakelijk presenteren

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Docenten

Maak hieronder kennis met de docent