Theaterdans

Dans en theater in een vloeiend samenspel

Bijbehorende foto voor activiteit Theaterdans

Kijk jij ook altijd naar de dansprogramma's op tv? Zie jij jezelf al in het theater staan? Dan zijn de theaterdanslessen van Cadenza echt iets voor jou!

Wat is de betekenis van theaterdans? Je krijgt les in verschillende dansstijlen, die gebruikt worden in musical en theater, je verbetert je techniek en ervaart zelf hoe het is om op het toneel te staan. De lessen zijn echt gericht op het dansen in voorstellingen en zijn dus niet enkel op danstechniek gericht. 

Voor toneelstukken, dansfilms, videoclips of musicals is het noodzakelijk dat je verschillende dansstijlen beheerst. Daarom gaan we in deze lessen echt met allerlei thema's aan de slag. Je leert de basis van klassiek ballet, maar bijvoorbeeld ook van tapdans en hiphop. En je leert hoe je al die dans- en theatertechnieken kan combineren met acteren en zingen.

Er zijn lesgroepen voor verschillende leeftijden, voor jeugd en volwassenen, zodat je altijd met leeftijdsgenoten aan het dansen bent. Daarnaast is er de speciale groep voor mensen die gewoon meer conditie willen opbouwen of met dans en beweging bezig willen zijn, maar weinig of geen theaterervaring hebben.
 


  • € 325 per jaar
  • 16+ jaar

Docenten

Maak kennis met de docent