Zingen na Covid

Herstel door adem- en zangoefeningen

Bijbehorende foto voor activiteit Zingen na Covid

Na (long)Covid kun je nog lang last houden van vermoeidheid en pijn op de borst, weinig lucht en een snel vermoeide stem. Oefeningen bij de logopedist of fysio therapeut kunnen uitkomst bieden, maar er is een hele leuke manier om je conditie te verbeteren en dat is zingen!
De zangdocenten Sandra van den Brand en Liselet van Gent, werkzaam voor het CKC, hebben in het kader van Cultuurzomer Zoetermeer met Buurttuin de Zoete Aarde een cursus opgezet, waarmee we veel mensen kunnen helpen. Sandra en Liselet hebben allebei klassiek zang gestudeerd hebben zij veel kennis van ademhaling en stemgebruik.

We doen ademoefeningen en stemoefeningen ter bevordering van de klank en de conditie. Ook studeren we rustig bekende muziek in die de stem weer in conditie brengt, zoals: Morning has broken,  the Rose van bette Midler, muziek uit the Sound of Music, en het bekende What a wonderful world. Bekend, omdat de aandacht dan kan gaan naar het stemgebruik. Hoe zing je het lied gezond? (en met plezier!)

Groepsles

Prijs: 5 groepslessen voor 100,-- euro per persoon
Maximale groepsgrootte 10 mensen. De cursus gaat door bij een minimumaantal van 5 deelnemers. 
De groepslessen zullen op vrijdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur plaatsvinden op de buurttuin of op het CKC, (i.v.m. het weer) Dit hoor je ruim van tevoren. 

De data: 27 augustus, 3 september, 10 september, 17 september, 24 september.
Gezamenlijke afsluiting 25 september op de Buurttuin de Zoete Aarde, dan komen de mensen bij elkaar.

Duoles

Bij duo-lessen komt de prijs op 150 euro voor 5 lessen.
Deze lessen kun je direct met Liselet of Sandra maken, binnen onze agenda mogelijkheden, i.v.m. vakantie. De afsluiting is op 25 september, dus voorafgaand aan die datum. 

Solo les

Voor sololessen kunnen we natuurlijk ook altijd een afspraak maken, dan geldt het gewone zangles tarief van de zangdocenten. 
Van harte welkom om een e-mailtje te sturen voor informatie naar Liselet of Sandra. 

Informatie:
Sandra: duosaron@hotmail.com
Liselet: info@liselet-zingen.nl


Bekijk de inschrijfopties
  • vanaf € 100

Inschrijfopties

Groepsles

Voor leeftijd:
18 - 120 Jaar
Door wie:
Sandra van den Brand, Liselet van Gent
Waar:
Buurttuin of CKC
Wanneer:
Vrijdag 27 augustus 2021
10:00 - 11:00
Aantal:
5
Prijs:
€ 100

Docenten