Zang Klassiek

Verwezenlijk je muzikale droom

Bijbehorende foto voor activiteit Zang Klassiek

Zangpedagoge Sandra van den Brand geeft inspirerende zanglessen en helpt je je muzikale droom te verwezenlijken! 
In deze zangles wordt gewerkt aan zang techniek, er worden prachtige aria's gezongen waarbij plezier in het zingen voorop staat. Sandra geeft zangles en solfège aan zowel beginners als gevorderden aan solisten en duo's. Ze denkt graag mee over persoonlijke doelen die je wilt bereiken en stemt de lessen hierop af. 

De lesopbouw start met inzingoefeningen die jou helpen je zang te verbeteren en de liederen makkelijker te zingen. Hierna wordt gewerkt aan repertoire: liederen of aria's die Sandra op de piano begeleid. Je bouwt in de cursus een repertoirelijst op en kan de stukken tijdens een groepsles of concert uitvoeren als solist, in een ensemble of met koor en evt. met toneelspel.

Gedurende het jaar is het mogelijk om mee te doen met inspirerende muziekuitvoeringen! 

Er worden op diverse locaties in Zoetermeer concerten voor haar leerlingen georganiseerd om ervaring op te doen als solist of koorzanger en om bepaalde doelgroepen een mooi concert te geven. Het concert wordt aangepast aan de wensen van de leerlingen, zodat bijvoorbeeld een mini opera opgevoerd kan worden, kerkelijke duetten of geënsceneerde liederen gezongen kunnen worden. 


Bekijk de inschrijfopties
  • vanaf € 690 per jaar
  • vanaf € 76,67 per termijn - 9 termijnen
  • voor 8 jaar en ouder

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Docenten

Maak hieronder kennis met de docent