Zanggroep ComPassion

Zing van hart tot hart in deze speciale zanggroep

Bijbehorende foto voor activiteit Zanggroep ComPassion

ComPassion is een bijzondere zanggroep met een hartverwarmend doel. We zijn een zangkoor voor iedereen die al zingend steun wil bieden bij het afscheid van een dierbare. Inderdaad, samen zingen we op herdenkingsdiensten, crematie- en uitvaartplechtigheden en in kerken. Met zang mensen bijstaan op een van de meest kwetsbare en emotionele momenten van hun leven is toch iets heel moois en brengt je heel dichtbij elkaar. Je zingt bij zangkoor ComPassion van hart tot hart.

Zanggroep ComPassion staat onder leiding van docent en dirigent Rian van Randwijk. Rian is dirigent van maar liefst 6 wekelijkse koren en 4 projectkoren. Zingen is dan ook haar grootste passie! Meer weten over dirigent Rian? Klik dan hier.

Je hebt geen zangervaring nodig om te zingen in een koor als ComPassion. Ook hoef je niet van bladmuziek te kunnen zingen. Iedereen is welkom en er is geen leeftijdsgrens. Het is recreatief zingen, maar met een heel bijzonder doel. Ons repertoire is niet religieus, maar populair.

Wil jij mensen al zingend steun bieden bij het afscheid van een dierbare? Schrijf je hieronder direct in en word onderdeel van ons gemengde zangkoor ComPassion.


Bekijk de inschrijfopties
  • € 60
  • € 5 per termijn - 12 termijnen
  • voor 18 jaar e.o.

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Dirigent

Maak hieronder kennis met de dirigent