Vioolles op Maat

Verdiepende vioollessen voor meer gevorderde leerlingen

Bijbehorende foto voor activiteit Vioolles op Maat

Wil je werken aan een diepere vioolklank of een mooiere toonvorming? Heb je moeite met vibrato? Wil je de uitdaging aangaan om meer muzikale inhoud te geven aan je spel? Dan is deze manier van lessen volgen geschikt voor jou. Samen spreken we in een duidelijk traject af wat je wil bereiken en pakken we jouw verdiepingsvraag aan.

Natuurlijk bewegen

Vioolspelen vraagt om motorische vaardigheden.Het lijkt moeilijker dan het is. Hoe natuurlijker je beweegt hoe mooier je klank. Tijdens je vioolles ben ik zeer alert op hoe jouw manier van bewegen eruit ziet en hoe je die het best kunt gebruiken voor een mooie vioolklank.
Daarbij voorkom je dat je speelt met een blessure. Muziek maken is ook de sensatie van de beweging die daarvoor nodig is kunnen voelen.

Muzikaal uiten

Vioolspelen is een extra taal die je spreekt om je te uiten. Zonder woorden vertel je jouw verhaal in klankkleuren en mooie melodieën. Alle emoties mogen daarin meeklinken. Naast de technische vaardigheden die je nodig hebt om goed te leren spelen is het een waardevol proces dat je mag leren om jezelf te laten zien via je vioolspel.
Het samengaan van goede techniek en het uiten van je muzikaliteit maakt jouw vioolspel uniek.
 


Bekijk de inschrijfopties
  • € 550
  • 10-rittenkaart
  • voor 16 jaar en ouder

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Docenten

Maak kennis met de docent