Viool

Viool spelen is een passie

Bijbehorende foto voor activiteit Viool

Zelf je toon maken d.m.v. “snaren en haren” is heel bijzonder. Leer vioolspelen op hoog niveau op de manier die het beste bij jou past. Om zo goed mogelijk te leren spelen help ik je bij het opbouwen van een stevige (basis)techniek. Iedereen leert anders. Als docent en coach let ik op je eigenheid, karakter en bewegingsmogelijkheden en je muzikale smaak. Jouw muzikale beleven staat in het vioolspelen centraal.

Natuurlijk bewegen

Vioolspelen vraagt om motorische vaardigheden.Het lijkt moeilijker dan het is. Hoe natuurlijker je beweegt hoe mooier je klank. Tijdens je vioolles ben ik zeer alert op hoe jouw manier van bewegen eruit ziet en hoe je die het best kunt gebruiken voor een mooie vioolklank. Weet je dat de combinatie van het voelen van de beweging met het maken van de klank een sensationeel gebeuren is? Het is meer dan een techniek je eigen maken.

Muzikaal uiten

Vioolspelen is een extra taal die je spreekt om je te uiten. Zonder woorden vertel je jouw verhaal in klankkleuren en mooie melodieën. Alle emoties mogen daarin meeklinken. Naast de technische vaardigheden die je nodig hebt om goed te leren spelen is het een waardevol proces dat je mag leren om jezelf te laten zien via je vioolspel.
Het samengaan van goede techniek en het uiten van je muzikaliteit maakt jouw vioolspel uniek.
 


Bekijk de inschrijfopties
  • vanaf € 420
  • voor 6 jaar en ouder

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Docenten

Maak kennis met de docent