Kleuterharp

Speels ontdekken van een majestueus instrument

Bijbehorende foto voor activiteit Kleuterharp

Hoe speel je een watervalletje? En een trappetje? Hoe tokkel je de sterren van de hemel? De eerste twee vragen laten zich eenvoudig beantwoorden: met de cursus Kleuterharp. Je zult verbaasd staan hoe snel die tien kleine vingertjes de meest prachtige klanken uit die 22 harp snaren weten te krijgen. En dat doen ze met een harp die je in bruikleen krijgt van ons. De derde vraag laat zich net zo eenvoudig beantwoorden; goed harp leren spelen betekent heel veel oefenen. Maar daar zet deze cursus niet direct op in. Lol, plezier en het ontdekken van dit majestueuze instrument staan voorop. 

De cursus Kleuterharp duurt acht weken en is toegespitst op kinderen tussen 4 en 5 jaar. Het prikkelt en stimuleert de motorische vaardigheden van het kind, waarbij de nadruk op de fijne motoriek wordt gelegd. Speciaal voor jou bieden we een korte cursus aan, zodat je in een korte periode een goed beeld kunt vormen of harp goed past bij je kind. Uiteraard kun je ook eerst een keer komen kijken. 
Wil je kind na acht weken graag verder met harp, dan kun je ervoor kiezen om nog een korte cursus te volgen of instromen in de jaarcursus Harp
 


Bekijk de inschrijfopties
  • € 116,50 voor 8 lessen
  • € 38,83 per termijn - 3 termijnen
  • 4 - 5 jarigen

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Kleuterharp

Voor leeftijd:
4 - 5 Jaar
Door wie:
Marjatta Fehres
Waar:
CKC Zoetermeer
Wanneer:
startdatum 13-01-2021
woensdag 13.15 en 14.00 uur
Aantal:
8
Prijs:
€ 116,50

Kleuterharp

Voor leeftijd:
4 - 5 Jaar
Door wie:
Marjatta Fehres
Waar:
CKC Zoetermeer
Wanneer:
startdatum 16-09-2020
woensdag 13.15 en 14.00 uur
Aantal:
8
Prijs:
€ 116,50

Docenten