Gitaarkids

Met een gitaar kun je al snel een mooi liedje spelen

Bijbehorende foto voor activiteit Gitaarkids

Met een gitaar kun je al snel een mooi liedje spelen. De kinderen krijgen gitaarles in een klasje, zodat ze elkaar stimuleren en van elkaar leren. En het mooie is: al snel worden liedjes geoefend en gespeeld. Liedjes spelen blijft tenslotte het allerleukst! Na 10 lessen staan de ouders versteld van wat hun jonge gitarist(e) al kan. Tijdens een afsluitend optreden laten de kinderen horen wat ze kunnen. Trotse kinderen en trotse ouders zijn het terechte resultaat. Misschien raken de gitaarkleuters wel een 'gevoelige snaar'...

De gitaarles voor kinderen bestaat uit een groepje van 8 tot 12 kinderen. Elkaar zien en horen spelen, dat motiveert! Zonder dat ze het in de gaten hebben, zetten ze grote stappen.
Daarnaast maak je met een groepje gitaristen klanken die je alleen niet kunt maken. En kinderen die misschien een beetje verlegen zijn, kunnen kijken hoe anderen het doen en daar op zijn of haar eigen tempo van leren. Zonder midden in de belangstelling te staan. Lekker veilig.
De gitaarlessen voor kleuters worden elke week gegeven. Een les duurt 45 minuten. Door de manier van lesgeven, is het niet nodig dat kinderen thuis oefenen. En je hoeft ook geen gitaar mee te nemen, want die zijn aanwezig tijdens de les.
 


Bekijk de inschrijfopties
  • € 74 per cursus
  • € 37 per termijn - 2 termijnen
  • voor 6 en 7-jarigen
  • ZoetermeerPas

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Gitaarkids

Voor leeftijd:
6 - 7 Jaar
Door wie:
David van Ooijen
Waar:
CKC Zoetermeer
Wanneer:
startdatum 16-09-2020
woensdag 13.30 - 14.15 uur
Aantal:
onbekend
Prijs:
€ 74 per cursus

Docenten

maak hieronder kennis met de docent