Trompet individuele les

Veelzijdig instrument met verpletterende indruk

Bijbehorende foto voor activiteit Trompet individuele les

Ben je ook zo onder de indruk van het geluid van de trompet tijdens de herdenkingsplechtigheid  of andere officiële gelegenheden. Hou je van trompet muziek en wil je zelf trompet leren spelen? Dat kan. Voor deze muziekles heb je geen vooropleiding nodig, de techniek en het notenschrift leer je spelenderwijs. 

De lessen zijn voor kinderen (beginners), maar ook voor volwassen (beginners en gevorderd). Dus heb je vroeger gespeeld en wil je het weer oppakken, dan zijn er ook mogelijkheden.
Trompetles is voor iedereen vanaf 8 jaar. Omdat het een individuele cursus is, kan je op ieder moment instappen. Na je aanmelding overleggen we welke tijd voor jou handig is als je uit de verschillende soorten trompetten de jouwe hebt gevonden, dan gaan we beginnen! Omdat iedereen anders is worden de muzieklessen op jouw wensen aangepast.  Als je je instrument na een tijdje goed beheerst, gaan de meeste leerlingen in een band of orkest spelen. Want samenspelen is voor de meesten het leukst, maar het hoeft niet.


Bekijk de inschrijfopties
  • vanaf € 950
  • vanaf € 95 per termijn - 10 termijnen
  • voor 8 jaar en ouder

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Docenten

Maak hieronder kennis met de docent