Koorproject Good Tidings

Gezamenlijk zingen richting het Kerstconcert

Bijbehorende foto voor activiteit Koorproject Good Tidings

In navolging van het grote succes van het vorige Kerstconcert, geven CKC Vrouwenkoor o.l.v. Karin de Jong en CKC Kamerkoor Vocapella o.l.v. Liselet van Gent weer een gezamenlijk concert. Dit Kerstconcert vindt plaats op zaterdag 11 december in de Oude Kerk in Zoetermeer, met begeleiding van Ronald de Jong piano en Marjatta Fehres harp.
Het CKC Vrouwenkoor nodigt zangeressen met koorervaring uit, om 9 repetities en het Kerstconcert mee te zingen. Met evt. een kleine zangtest vooraf kan de dirigent bepalen bij welke stemgroep je past. Er zijn midi’s van de bladmuziek, zodat het repertoire thuis ingestudeerd kan worden.

CKC Vrouwenkoor bestaat ruim 8,5 jaar en heeft veel concerten binnen en buiten Zoetermeer gegeven. Het repertoire bestaat uit klassieke en licht klassieke muziek, volksliederen, oude en moderne muziek. Liederen met begeleiding, maar ook a capella.

Kom vrijblijvend meedoen op maandag 4 oktober. Aanmelding via onderstaand formulier of telefonisch bij Karin de Jong 06-48 71 61 56.

Repertoire

Missa in G, een aantal delen    -    J.M Haydn
A Ceremony of Carols, een aantal delen    -    B. Britten
The Snow    -    E. Elgar
Cold winters’night    -    P. Thwaites
Da Pacem    -    Ch. Gounod
Personent Hodie    -    J. Rutter
 


Bekijk de inschrijfopties
  • € 45
  • voor 20 - 70 jaar
  • uitvoering Kerstconcert op 11 december
  • inclusief stemtest

Inschrijfopties

Docenten