Koor het Senikoor

Ouderenkoor waar gezelligheid voorop staat

Bijbehorende foto voor activiteit Koor het Senikoor

Het SENI(KO)OR is een gezellig ouderenkoor waar iedereen (man/vrouw) van harte welkom is die wil leren zingen in een koor. Dirigent Rian van Randwijk maakt zingen voor IEDEREEN haalbaar. Er worden Golden Oldies gezongen in de Engelse en soms ook in de Nederlandse taal. Meestal zingen we driestemmig in dit gemengd zangkoor. Zangervaring is beslist niet nodig om te zingen en bij ons wordt er niet van bladmuziek gezongen. Plezier is het belangrijkste doel en binnen dat plezier wordt aan een zo mooi mogelijke koorklank gewerkt. 

Het koor treedt meerdere keren per jaar op. Het is geen enkel probleem wanneer je minder mobiel bent en/of niet staand in een koor kunt zingen. Zitten tijdens repetities of optredens is altijd mogelijk. 
Gezelligheid staat heel hoog in het vaandel. Naast het zingen ondernemen we regelmatig iets met elkaar, zoals een leuk dagtochtje of een lekker etentje. In de zomervakantie zijn er geen repetities, maar we gaan door met zingen in het Zangcentrum aan de Philipsstraat 21 te Zoetermeer. Dit omdat ouderen met zo’n lange vakantie uit hun ritme kunnen raken. Vanaf september repeteert het SENI(KO)OR dan weer in het CKC.
 


Bekijk de inschrijfopties
  • € 180 per jaar
  • € 15 per termijn - 12 termijnen
  • voor 50 jaar e.o.

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Dirigent

Maak hieronder kennis met de dirigent