Expositie Eenzaamheid

Expositie over eenzaamheid

Bijbehorende foto voor activiteit Expositie Eenzaamheid

* 27 september tot en met 30 oktober*

1 op de 10 Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Bij eenzaamheid voelen mensen het gemis van verbondenheid met anderen. De Week tegen Eenzaamheid vraagt hiervoor aandacht met de oproep: ‘Kom erbij!’. Tijdens de Week tegen Eenzaamheid organiseren welzijns- en maatschappelijke organisaties, vrijwilligers, actieve burgers, bedrijven en gemeenten honderden activiteiten waar mensen elkaar ontmoeten en nieuwe contacten kunnen leggen.

Week tegen Eenzaamheid
Van 29 september tot en met 6 oktober is het de Week tegen Eenzaamheid. Door het hele land is er dan extra aandacht voor het thema eenzaamheid.

Na het eerdere succes van het project ‘Eenzaamheid | 10 kunstinterventies’ en het boekje ‘Je bent niet alleen’ hebben Wijck, Patricia Munster en Forum Bibliotheek opnieuw de handen ineen geslagen. Dit keer voor een  rondreizende expositie rondom het thema waarin onderdelen van de voorgaande projecten worden geëxposeerd. Ook worden er workshops ‘Poëzie en gedichten schrijven’ gegeven om op een andere manier woorden aan dit beladen onderwerp te geven.

Deze rondreizende expositie vond plaats gedurende de zomerperiode bij wijkbibliotheken in Oosterheem en Rokkeveen en eindigt nu in de Lounge van CKC & partners.


  • gratis