Tapdans

Word een kei in tap dance met de tapdans lessen van Dansis

Bijbehorende foto voor activiteit Tapdans

“Do it big, do it right and do it with style” zei de beroemde tapdanser Fred Astaire ooit. Tap dance is een dansvorm waarbij ritmische klanken worden gemaakt. Deze klanken worden geproduceerd door de metalen plaatjes die onder de zolen van de tapschoenen zijn bevestigd. In de tapdans lessen van Dansis leer je de basis van de tap-techniek verpakt in leuke, swingende oefeningen gemaakt op zeer uiteenlopende muziek.

Belangrijk bij tapdansen is de klank die je uit je voeten moet zien te krijgen en het ritme dat je daarmee maakt. Het is een leuke muzikale les voor iedereen die houdt van dansen en ritme.

De tapdans lessen worden gegeven door docent Mirjam van der Poel-Lam. Zij studeerde in 2003 af aan de Dansacademie in Rotterdam als docent moderne dans, jazz dance en tapdansen. Tegenwoordig heeft ze samen met haar zus Charlotte een eigen dansschool: Dansis. Meer weten over docent Mirjam? Klik dan hier.

Neem jij deel aan de tapdans lessen van Dansis? Dan mag jij ieder jaar jouw tap dance kunsten laten zien in een tapdans voorstelling van de dansschool. Voor de lessen zijn tapschoenen een vereiste. Tip: kijk op Marktplaats voor gebruikte tapdance schoenen!

Ben jij overtuigd? Meld je dan direct aan voor de cursus tapdansen. Ben je er nog niet uit of tapdans iets voor jou is? Je kunt je hieronder ook inschrijven voor een vrijblijvende proefles tap.


Bekijk de inschrijfopties
  • € 310
  • € 77,50 per termijn - 4 termijnen
  • voor 9 - 12 jaar

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Tap

Voor leeftijd:
9 - 12 Jaar
Door wie:
Mirjam van der Poel-Lam
Waar:
CKC Zoetermeer
Wanneer:
Woensdag 08 september 2021
18:15 - 19:15
Aantal:
38
Prijs:
€ 310

Docenten

Maak kennis met de docent