Jazz dansen volwassenen

Jazz dance op verschillende soorten muziek

Bijbehorende foto voor activiteit Jazz dansen volwassenen

Jazz dance is een zeer dynamische dansstijl met veel verschillende facetten. Een combinatie van techniek met elementen van show, pop, modern, musical, latin en nog veel meer. Eén keer per jaar zal er ook een voorstelling zijn en krijgen de studenten de kans toneelervaring op te doen. Dit is heel belangrijk voor de expressie, groepsgevoel en zelfvertrouwen. Dus wil je net als in ‘So You Think You Can Dance‘ echt leren dansen, dan is Jazz dansen zeker iets voor jou!

Er wordt veel aandacht besteed aan het leren van de basistechniek; een goede lichaamshouding, sterk en soepel maken van de spieren en het lijf goed leren te controleren. Iedere les begint met een goede warming up. Na wat technische oefeningen op leuke muziek gaan we across the floor (door de ruimte) De les eindigt altijd met een stukje combinatie. Aan iedere choreografie wordt wekelijks verder gewerkt. Het lesjaar bestaat uit meerdere blokken met verschillende choreo’s in een andere stijl, bijvoorbeeld latin, show/musical of moderne jazz dans waardoor het een afwisselend geheel wordt.

Jazz dansen voor volwassenen wordt gegeven door Mirjam van der Poel-Lam. Sinds 2003 is zij afgestudeerd aan de Dansacademie in Rotterdam als docent dans in Moderne dans, Jazz Dance en Tap. 


Bekijk de inschrijfopties
  • € 368 per jaar
  • € 92 per termijn - 4 termijnen
  • voor 21 jaar en ouder

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Docenten

Maak hieronder kennis met de docent