Capoeira Zoetermeer 12+

Cursus Capoeira voor kinderen

Bijbehorende foto voor activiteit Capoeira Zoetermeer 12+

De Braziliaanse vecht-dans Capoeira is vooral een spel, dat ontstond vanuit een diep verlangen naar vrijheid en geluk. De kunst zit in de uitvoering van de bewegingen in combinatie met muziek. Het doel van dit spel is samen plezier maken, terwijl je bijna ongemerkt flexibeler, sterker en zelfverzekerder wordt.

Capoeira is een intensieve mix van acrobatiek, muziek en vechtsport voor jongens én meisjes. Voor kleuters (4 tot 6 jaar) is in de les extra aandacht voor ontwikkeling, zowel motorisch als sociaal-emotioneel. Voor kinderen van 7 tot 14 jaar is er Capoeira Kinderen. In de lessen leer je vormen van aanvallen, verdedigen, schijnbewegingen, maar ook muziek maken. Wil je na deze cursus meer, dan kun je doorstromen naar de cursus Capoeira voor 12+. Kom een maand uitproberen en ontdek of het wat voor jou is.

De cursus Capoeira wordt gegeven door Simon Rijsdam. Al sinds 2007 verzorgt Simon muziek- en bewegingsonderwijs voor kinderen en volwassenen. Zijn lessen draaien altijd om één centraal thema: “Je bent en kunt altijd meer dan je denkt”. Capoeira voor kinderen is te volgen vanaf 4 jaar. Bekijk hier de cursus Capoeira Kleuters. Bekijk hier de cursus Capoeira kinderen.


Bekijk de inschrijfopties
  • € 272 per cursus
  • € 27,20 per termijn - 10 termijnen
  • voor 12 jaar en ouder

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Docenten

Maak hieronder kennis met de docent