Hiphop

Vind de flow in hiphop

Bijbehorende foto voor activiteit Hiphop

Leer tijdens deze lessen dansen op hiphop muziek. Van old school tot new school pasjes en het dansen op de beat of lyrics van de muziek, het komt allemaal een keertje voorbij. Naast het dansen van een choreografie en het ontwikkelen van een eigen flow is improviseren ook heel belangrijk. Tijdens de les wordt er daarom ook aandacht besteed aan freestylen en battelen. Maar het belangrijkste is, doe gewoon je ding en vind daar je plezier in. Elk jaar wordt er toegewerkt naar een grote voorstelling in het theater, waar alle leerlingen de kans krijgen om te schitteren op het podium.

Ben je nieuwsgierig, meld je dan eerst aan voor een proefles. Vind je de les dan nog steeds leuk? Schrijf je dan in voor een 10-rittenkaart. Als de kaart vol is, kan je altijd weer een nieuwe kopen. 

Hiphop dans in Zoetermeer is voor alle leeftijdsgroepen en generaties; 4 t/m 5 jaar (kleuter hiphop), 6 t/m 8 jaar, 9 t/m 11 jaar, 12 t/m 14 jaar, 15+ en zelfs voor coole mama’s (18+)! Bij hiphopdans zijn we allemaal met elkaar verbonden. We worden gedreven door beweging en (ook Nederlandse) hiphopmuziek. 


Bekijk de inschrijfopties
  • € 68 voor een 10-rittenkaart
  • voor 6 jaar en ouder
  • ZoetermeerPas

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Docenten

Maak hieronder kennis met de docent