Klassiek ballet 5 met spitzen

Ballet met spitzen of voorbereidend spitzen

Bijbehorende foto voor activiteit Klassiek ballet 5 met spitzen

Klassiek is een mooie en sierlijke stijl die veel uitdaging biedt en waar je veel plezier aan zult beleven. Het komt bovendien je houding ten goede en vergroot je zelfvertrouwen! Doe je ook een andere dansstijl en wil je beter worden? Dan is deze les erbij echt iets voor jou! Klassiek ballet is namelijk de beste basis die je je maar kan wensen voor alle dansvormen.

In de les werken we aan techniek aan de bar, verplaatsende combinaties in het midden met sprongen en pirouettes en tot slot over de diagonaal. Dat alles in de vorm van leuke afwisselende en uitdagende oefeningen. Er wordt veel aandacht besteedt aan de juiste houding, de uitstraling en het dansgevoel. Het dansplezier staat natuurlijk voorop!

Voorstelling! 

Eén keer per jaar bestaat de mogelijkheid om met een dansvoorstelling in of buiten het CKC & partners gebouw mee te doen. Dit is niet verplicht want ik hou er rekening mee dat lang niet iedere volwassen leerling hier tijd voor wil of kan vrijmaken. Tot nu toe is het echter altijd gelukt naar ieders tevredenheid hier een passende oplossing voor te vinden! 

Wat trek je aan en waar is het? 

Tijdens de balletles draag je comfortabele danskleding en balletschoentjes met splitzolen, bij Flevo Dance Wear Den Haag weten ze precies welke je nodig hebt als je verteld dat je bij CKC & partners danst. De les wordt gegeven in dansstudio 1 van CKC & partners.


Bekijk de inschrijfopties
  • € 470 per jaar
  • € 47 per termijn - 10 termijnen
  • voor 12 jaar en ouder

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Docenten

Maak hieronder kennis met de docent