Peuterballet & Expressie

De allereerste stapjes in het ballet

Bijbehorende foto voor activiteit Peuterballet & Expressie

Is je kind er aan toe om op speelse manier de basisbeginselen van klassiek ballet te leren? En kan hij of zij niet stilstaan als er muziek opstaat? Deze les vol dansplezier duurt drie kwartier en omdat we rekening houden met de concentratieboog van de peuter blijkt deze les een groot succes! Tip: meld je aan voor een gratis proefles.

Ita de Hes is een hele ervaren en lieve docente die de kleuters meeneemt op avontuur in de les. Spelletjes, oefeningen en dansjes, samen klappen en springen, om zo het samen dansen en de muzikale ontwikkelingen van de kleuters te stimuleren. De laatste 5 minuten van de les gaat de deur open en kun je even meekijken.

Vanwege de lockdown geven we de lessen momenteel online via Zoom. Deze lessen duren een half uur rekening houdend met de spanningsboog van de peuters. Deze lessen worden aangeboden voor een gereduceerd tarief van €17,50 per termijn. De eerste les is een gratis proefles, dus meld je aan dan sturen we je de link van de Zoomles. Natuurlijk zetten we de lessen voort in de studio zodra dat weer mogelijk is!


Bekijk de inschrijfopties
  • € 110 per cursus
  • € 27,50 per termijn - 4 termijnen

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Docenten

Maak hieronder kennis met de docent