Gluren bij de Buren

laat je verrassen door mooie muziek in een inspirerende setting

Bijbehorende foto voor activiteit Gluren bij de Buren

Wij doen zondag 5 februari ook mee met Gluren bij de Buren! Dus kom vanaf 12:45 uur gezellig buurten in de grootste huiskamer van Zoetermeer, want speciaal voor Gluren bij de Buren toveren wij onze Lounge om tot huiskamer! Veel muziek, met oa het koor Rondje Gezelligheid, optredens van talentvolle leerlingen, de band Babytown en uiteraard lekkere koffie.

Het programma:

12:45 – 13:15: Rondje Gezelligheid vertelt en zingt het levensverhaal van André Hazes. Het Hazesgevoel, het inleven in zijn emotionele – en levensliedjes, maar ook zijn gezellige nummers komen aan bod.

13:30 – 14:00: Verschillende leerlingen van CKC verzorgen een optreden: Nirecka van Rhee speelt de viool met piano-begeleiding van docent Miroslav Dimitrov. Sophie Leann van Avezaath – zang en gitaar met geheel eigen muziek.

14:15 – 14:45: Rondje Gezelligheid vertelt en zingt het levensverhaal van André Hazes. Het Hazesgevoel, het inleven in zijn emotionele – en levensliedjes, maar ook zijn gezellige nummers komen aan bod.

15:00 – 15:30: Jaimie Hermans is een 29 jarige Zoetermeerse zangeres en zal het publiek dit half uur entertainen met een breed repertoire, ze zingt van Nederlands tot soul en balanceert tussen mooie ballads, tranentrekkers en feestmuziek. 

15:45 – 16:15: Rondje Gezelligheid vertelt en zingt het levensverhaal van André Hazes. Het Hazesgevoel, het inleven in zijn emotionele – en levensliedjes, maar ook zijn gezellige nummers komen aan bod.

16:30 – 17:00: En een knallende afsluiter van de band Babytown bestaande uit:
•    Dylan Hokstam - zang / elektrische gitaar
•    Emma van Eeten - zang / basgitaar
•    Timo Vrieswijk - zang / drums
Babytown is een powertrio dat ontstaan is in het CKC. Ze hebben eerder in andere bandsamenstellingen gespeeld maar hebben nu met zijn drieën de echte muzikale klik gevonden. Ze spelen covers van o.a. Jamiroquai, Green Day, Jimi Hendrix en Red Hot Chili Peppers.
 

Wil je een mooie route door langs alle optredens door de stad plannen? Check dan hier het volledige programma.


  • gratis entree
  • inclusief gratis kopje koffie of thee
  • vrije inloop