Fotografie - Portret en Model

Breng iemands persoonlijkheid mooi in beeld

Bijbehorende foto voor activiteit Fotografie - Portret en Model

In deze fotocursus ga je onderzoeken waar je op moeten letten als je een goed portret wilt maken. Er wordt in deze fotografie workshop geen gebruik gemaakt van modellen. Iedereen die aan de cursus meedoet zal af en toe model staan. Na afloop heb je dus kennis van portretfotografie én mooie foto's van jezelf die door je medecursisten zijn gemaakt. Dat is mooi meegenomen, toch?

Deze fotocursus is bedoeld voor iedereen die een vervolgcursus heeft gevolgd. Je bent dus al vertrouwd met de meeste mogelijkheden van je camera, en je hebt al enige ervaring met Photoshop of een vergelijkbaar programma. 

We gaan fotograferen in verschillende stijlen en genres. Zodoende krijg je meer tools in handen om na de cursus goed je eigen ideeën te kunnen gaan vormgeven. We behandelen tijdens de cursus het individuele portret (o.a. karakter – glamour) en het groepsportret. Qua techniek kijken we naar belichting (dag/avond/kunstlicht/film noir), de verschillen tussen Highkey en Lowkey en natuurlijk naar compositie. De keuze voor omgeving en achtergrond speelt ook een grote rol bij een goed portret. Ter inspiratie bekijken we regelmatig tijdens de fotografielessen het werk van bekende portretfotografen en genres in de fotografie.

Meer informatie vind je op www.zoetermeer.photography


Bekijk de inschrijfopties
  • € 155
  • voor 18 jaar en ouder

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Docenten

Maak hieronder kennis met de docent