Versoepelingen en coronatoegangsbewijs

Wat fijn dat er, door het loslaten van de anderhalvemeter-regel op 25 september, weer meer kan en mag!
Om duidelijkheid te geven voor iedereen, hebben we alles even op een rijtje gezet.

Vanaf zaterdag 25 september geldt dat:

  • Je in ons gebouw, maar ook tijdens je activiteit geen anderhalve meter afstand meer hoeft te houden van elkaar. 
  • Een coronatoegangsbewijs niet nodig is voor het volgen van onze (educatieve) activiteiten, zoals lessen, cursussen, workshops, repetities ed
  • Je wél een coronatoegangsbewijs moet kunnen laten zien (vanaf 13 jaar)
    • Voor het bijwonen van alle voorstellingen, concerten, optredens, evenementen, binnen en buiten met of zonder vaste zitplek
    • Als je gebruik maakt van onze horeca in de Lounge, dus als je een hapje of drankje besteld bij de receptie/ bar, maar ook als je plaats neemt aan een tafeltje in de Lounge (met of zonder consumptie)

Het coronatoegangsbewijs is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Vanaf 14 jaar moeten we dit bewijs samen met je ID controleren.

 

We blijven iedereen met nadruk vragen om zich aan de basisregels te houden. Dus handen wassen, geen handen schudden, hoesten en niezen in de elleboog en thuisblijven bij klachten of als een gezinslid ziek is.
Het gebouw, lokalen en lesbenodigdheden worden extra schoongemaakt, met aandacht voor leuningen, barres, deurklinken, knoppen, toiletten, etc. Handgel en andere desinfectiemiddelen blijven voor iedereen beschikbaar.
De ventilatie in ons gebouw is onderzocht en volgens de voorschriften, dus veilig.

 

Kunst, cultuur en techniek maak en beleef je met elkaar. Dus we kijken er ook dit seizoen weer enorm naar uit om samen met jou te genieten van alles wat kunst en cultuur ons te bieden heeft. 

Vragen kun je stellen aan ons Serviceteam op (079) 31 61 411 of info@ckc-zoetermeer.nl. Zij zorgen dat je vraag bij de juiste persoon terechtkomt.  

We werken volgens de richtlijnen van de overheid, en de voorwaarden van de gemeente Zoetermeer.

Als nodig zullen we deze pagina direct bijstellen (versie 22-9-2021)