Clownsperspectief

Clowns Perspectief geeft u een frisse kijk op uw werkelijkheid. Ons team biedt een unieke vorm van theater: Clowns Interventies voor volwassenen. Zie ons als de moderne hofnarren van de koning. Wij spelen op het scherpst van de snede en altijd respectvol naar het publiek.

Een Clowns Interventie is mogelijk in alle sectoren en bij vele soorten evenementen. Denk bijvoorbeeld aan conferenties, vergaderingen, symposia, organisatiedagen, presentaties of kick-off meetings. Bent u benieuwd of onze interventie ook geschikt is voor uw evenement? Wij staan graag tot uw beschikking.

Wat is een Clowns Interventie?
Wij zijn tijdens uw dag tussen het publiek aanwezig, observeren, luisteren en maken notities. Wanneer de tijd rijp is geven wij een geïmproviseerde scene die afgestemd is op de dag, de context en de beleving van het publiek. Met het ene been in de werkelijkheid van de organisatie en het andere in de fictie van de clown krijgt uw evenement dat speelse element waar u naar op zoek bent. Onze clowns interventie doorbreekt de dag, werkt als energizer, brengt de behandelde informatie in een andere context en kan nieuwe inzichten opleveren.

Naast de Clowns Interventies kunt u ons ook boeken voor theatervoorstellingen en trainingen.

CONTACTGEGEVENS
Thomas Scheuerman
Telefoon: 06 - 49 98 90 75
E-mail: info@clownsperspectief.nl
Website: www.clownsperspectief.nl

Clownsperspectief