Susanne van Schaick

Op jonge leeftijd werd ik aangenomen aan het Nederlands Musical Ensemble. Na een jaar zette ik mijn studie voort aan de Dutch Academy of Performing Arts, waar ik na vier jaar afstudeerde. Afgelopen jaren heb ik veel ervaring mogen opdoen in het werkveld. Zo zong ik uit volle borst voor onze toenmalige koningin Beatrix.

Naast mijn podiumkunsten geef ik zang- en dramales bij Productiefabriek en ben ik dramadocent (bovenbouw) op de Vrije School in Den Haag. Ik ontwikkel verschillende lesplannen voor de bovenbouw. En daarnaast regisseer ik meerdere toneelstukken per jaar.

Tijdens mijn dramalessen leer ik de leerlingen alle facetten van het toneelspel. Denk aan: bewustwording van hun lichaam, improviseren en tekstbeleving. Daarnaast vind ik het positief stimuleren van creativiteit zeer belangrijk. En in de zanglessen besteed ik aandacht aan stemexpressie en stemtechniek.

De Productiefabriek verzorgt musical, dans, theater en zanglessen. Je krijgt les van gespecialiseerde vakdocenten die hun vak verstaan. Plezier en kwalitatief onderwijs staan bij Productiefabriek voorop. Spetterend sluiten we het jaar af met een professionele productie, waarin alle kinderen kunnen stralen op het toneel. Ben je geïnteresseerd in Productiefabriek? Je bent altijd van harte welkom om een gratis proefles te komen volgen.