UITfestival

In het staartje van de coronacrisis brengen we het festivalgevoel naar je toe! Zaterdag 18 september in Rokkeveen, om  precies te zijn. Ontdek nieuw talent, gloednieuwe liedjes en conferences tijdens een middag Klapstoelkabaret. Je ziet optredens van twee artiesten uit de Klapstoel-selectie, die bestaat uit eersteklas cabarettalenten die stuk voor stuk al festivals en prijzen wonnen. Kom kijken, neem je eigen klaptsoel mee en zie je favoriete cabaretier (weer eens) op het podium of ontdek de artiesten van de toekomst!

Musa deed ervaring op op het gebied van comedy, hosten en acteren. De Jemenitische Rotterdammer stond in de finale van Cameretten als één van De Waterkonijnen. Zijn solopad bewandelt hij op dezelfde manier: kritisch, ontwapenend, humoristisch, met een flinke dosis zelfspot en niet bang om zijn emoties te delen met het publiek.

Luan Buleshkaj is een woordkunstenaar in de breedste zin van het woord en is een gevestigde naam in de spoken word-scene in Nederland. Sinds de Albanese Amsterdammer uit De Baarsjes entree maakte in de poëziewereld stond hij al op vele gerenommeerde podia in Nederland. Sinds mei 2020 is Luan aan het rondtrekken door Nederland met zijn eerste solo-theatervoorstelling genaamd Leeuwenkind. In september 2020 won hij met deze voorstelling de Beste of Fringe 2020 tijdens het Amsterdam Fringe Festival en een maand later sleepte hij de Shaffy Cheque in de wacht bij het Amsterdams Kleinkunst Festival. Je ziet hem gratis en voor niks in het Burgemeester Hoekstrapark in Rokkeveen. Mis hem niet!

Reserveer hier je gratis kaarten!

Voor meer informatie en het complete programma van het UITfestival kijk je hier!

UITfestival